Back to Top

Ανακοινώσεις

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΣΤΟ ΕΡΓΑΝΗ - ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΥΠΕΡΕΡΓΑΣΙΑΣ/ΥΠΕΡΩΡΙΑΣ ΣΤΟ «ΕΡΓΑΝΗ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

Αλεξάνδρεια 06/08/2018
Αριθ. Πρωτ. 36
Αγαπητοί Συνάδελφοι,Νέα εγκύκλιος του Υπουργείου Εργασίας με υπ’ αριθμ. 40090/Δ1.14024, με την οποία επανακαθορίζεται η διαδικασία την υποβολής των εργοδοτικών Εντύπων στο πληροφοριακό σύστημα ΕΡΓΑΝΗ και κυριότερα του Εντύπου Ε8, που αφορά την ηλεκτρονική υποβολή της υπερεργασίας και υπερωρίας.

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΣΕΕ "Εκτίμηση Επαγγελματικού Κινδύνου"

Αλεξάνδρεια 12/07/2018
Αριθ. Πρωτ. 33
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Με βάση την ισχύουσα νομοθεσία για την ασφάλεια και υγεία των εργαζομένων σε όλες τις επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως αριθμού εργαζομένων, ο εργοδότης έχει την υποχρέωση να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του τεχνικού ασφαλείας. Ειδικότερα, για τις επιχειρήσεις που υπάγονται στη Γ’ κατηγορία (χαμηλής επικινδυνότητας) και απασχολούν μέχρι 50 άτομα,

ΕΝΑΡΞΗ ΘΕΡΙΝΩΝ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ 2018

Αλεξάνδρεια 05/07/2017
Αριθ. Πρωτ. 30
Αγαπητοί Συνάδελφοι,Σύμφωνα με το άρθρο 15 του νόμου 4177/2013, οι θερινές εκπτώσεις έτους 2018 θα διαρκέσουν από τη Δευτέρα, 9 Ιουλίου έως και το τέλος Αυγούστου, δηλαδή θα λήξουν την Παρασκευή, 31 Αυγούστου.
Κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- Διαβιβαστικό για δήλωση τέλους πλαστικής σακούλας

Αλεξάνδρεια 06/ 06 / 2018
Αριθ. Πρωτ. 20
Αγαπητοί Συνάδελφοι,με την παρούσα, σας αποστέλλουμε την ΠΟΛ 1091/2018, η οποία καθορίζει την διαδικασία επιβολής και απόδοσης του περιβαλλοντικού τέλους της πλαστικής σακούλας, καθώς και τον τύπο και το περιεχόμενο της δήλωσης απόδοσης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 6Α του ν. 2939/2001 όπως ισχύει.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ 10-05-2018

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ύστερα από προειδοποίηση που λάβαμε από την Πολιτική Προστασία του Δήμου Αλεξάνδρειας για έντονα καιρικά φαινόμενα, ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι θα έχουμε επιδείνωση του καιρού από σήμερα Πέμπτη (10/05/2018) μέχρι τις βραδινές ώρες της Παρασκευής (11/05/2018), με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες πιθανόν να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και δυνατούς ανέμους.

Ο Ε.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 06/05/2018

Αλεξάνδρεια 03 /05/2018
Αριθ. Πρωτ. 15
Σύμφωνα με την παλιότερη και ισχύουσα απόφαση του Ε.Σ. Αλεξάνδρειας, την Κυριακή 6 Μαΐου 2018, προτείνουμε τα καταστήματα να παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΑ.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας, σταθερός στην απόφαση του να μην επιτρέψει το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, συντάσσεται με τη συντριπτική πλειοψηφία των Εμπορικών Συλλόγων της χώρας και δεν συμμετέχει στο "παζάρι" των Κυριακών.
Η Κυριακή ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ «ΕΡΜΕΙΟΝ +»

Αλεξάνδρεια 24/04/2018
Αγαπητοί συνάδελφοι, Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας υλοποιεί δωρεάν προγράμματα κατάρτισης με την μέθοδο εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση.
Η θεματική ενότητα είναι :
«Η επικοινωνία μέσω του διαδικτύου και η χρησιμότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για τη μικρή επιχείρηση».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΕΑΡΙΝΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ 2018

Αλεξάνδρεια 27/ 04 /2018
Αριθ. Πρωτ. 14
Αγαπητοί Συνάδελφοι,Σύμφωνα με το ισχύον πλαίσιο του ν. 4177/2013, ως ενδιάμεσες εκπτωτικές περίοδοι ορίζονται καταρχήν το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου και το πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου, ωστόσο μπορούν να μεταβάλλονται σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη, η οποία εκδίδεται μετά από γνώμη του τοπικού Εμπορικού Συλλόγου, δημοσιεύεται μέχρι την 1η Δεκεμβρίου κάθε έτους που προηγείται της εφαρμογής των ενδιάμεσων εκπτωτικών περιόδων.

ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ A` ΚΥΚΛΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΜΕΣΩΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ «ΕΡΜΕΙΟΝ +»

Αγαπητοί συνάδελφοι, στο πλαίσιο των προσπαθειών της ΕΣΕΕ για την τόνωση της ανταγωνιστικότητας της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε για τη νέα πιλοτική δυνατότητα εκπαίδευσης των εμπόρων- καταστηματαρχών και υπαλλήλων τους, μέσω του Συστήματος Ηλεκτρονικής Εκπαίδευσης «ΕΡΜΕΙΟΝ +» που ανέπτυξε το Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΚΑΕΛΕ) της ΕΣΕΕ.

Σελίδες

Subscribe to Ανακοινώσεις