Back to Top

Δελτία Τύπου

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ Ε.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ- ΜΠΟΡΕΙΤΕ;

Αλεξάνδρεια 19 / 05 / 2020
Αριθ. Πρωτ. 177
ΠΡΟΣ:
-ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
κ. Χρυσοχοϊδη Μιχάλη
-ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
κ. Βεσυρόπουλο Απόστολο
- ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ
κ. Μπαρτζώκα Τάσο
- ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΗΜΑΘΙΑΣ
κ. Καλαϊτζίδη Κώστα
- ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
κ. Γκυρίνη Παναγιώτη
- ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΗΜΑΘΙΑΣ
κ. Κούγκα Διονύση
- ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
κ. Κυριακίδη Νικόλαο

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ;

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ-ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ Β΄ ΦΑΣΗ 11-05-2020

Αλεξάνδρεια 11/05/2020
Αριθ. Πρωτ. 175
Κυρίες και Κύριοι,
Ενόψει της ενεργοποίησης της δεύτερης φάσης του ανοίγματος των εμπορικών καταστημάτων στο σύνολο σχεδόν της λιανικής, δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 1780 Β΄) η Υπουργική Απόφαση Δ1α/ΓΠ.οικ. 29114/10-5-2020, όπου επεξηγούνται λεπτομερώς τα ειδικότερα ισχύοντα ως προς τις συνθήκες λειτουργίας των εμπορικών επιχειρήσεων από σήμερα,

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Αλεξάνδρεια 07/05/2020
Αριθ. Πρωτ. 174
Α. ΓΕΝΙΚΑ
Σκοπός της παρούσας εγκυκλίου είναι η καθοδήγηση τόσο των επιχειρήσεων των οποίων η λειτουργία, στο πλαίσιο της τρέχουσας πανδημίας, ανεστάλη ολικώς ή εν μέρει, όσο και αυτών που τελούν ήδη σε λειτουργία, ως προς τη λήψη ή τη διατήρηση ή/και βελτίωση ήδη υφιστάμενων μέτρων και πρακτικών πρόληψης και ελέγχου της διασποράς του κορωνοϊού SARS COV -2, προκειμένου αφενός να προστατευθεί η υγεία των εργαζομένων και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου και αφετέρου να διασφαλισθεί η απρόσκοπτη λειτουργία τους.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ-ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Αλεξάνδρεια 04/05/2020
Αριθ. Πρωτ. 171
Κυρίες και Κύριοι,
Ενόψει του σημερινού ανοίγματος των εμπορικών καταστημάτων, η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Καταναλωτή προέβη χθες στην έκδοση της υπ’ αριθμ. 43083/3-5-2020 ενημερωτικής εγκυκλίου , όπου επεξηγούνται λεπτομερώς τα ειδικότερα ισχύοντα ως προς τις συνθήκες λειτουργίας των εμπορικών επιχειρήσεων από σήμερα, Δευτέρα 4 Μαΐου έως και το ερχόμενο Σάββατο, 9 Μαΐου.

Βάσει αυτής, οι ΚΑΔ που επιτρέπεται να ανοίξουν σήμερα είναι οι εξής:

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ , Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Αλεξάνδρεια 16/04/2020
Αριθ. Πρωτ. 169
Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου & Προστασίας του Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων ενημερώνει ότι το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων έχει ως εξής:
- Μεγάλη Παρασκευή:

-Οι υπεραγορές τροφίμων (σούπερ μάρκετ) από 13:00 έως 19:00
-Τα υπόλοιπα καταστήματα των οποίων η λειτουργία δεν έχει ανασταλεί με κρατική απόφαση από 13:00 έως 21:00. (Σύμφωνα όμως με το πρόγραμμα του Ε.Σ. Αλεξάνδρειας από 13:00 έως 19:00).

-Μεγάλο Σάββατο:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Αλεξάνδρεια 13/04/2020
Αριθ. Πρωτ. 168
Κυρίες και Κύριοι,
Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 1274Β ), η Υπουργική Απόφαση 36938/8-4-2020, με την οποία καθορίζεται το ωράριο των καταστημάτων την Μεγάλη Εβδομάδα.
Η Υπουργική Απόφαση ορίζει ότι, από τη Μεγάλη Δευτέρα έως το Μεγάλο Σάββατο, ισχύει το εθνικό πλαίσιο ωραρίου, το οποίο εκτείνεται μέχρι τις 21.00 από Δευτέρα έως Παρασκευή και μέχρι τις 20.00 το Σάββατο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Αλεξάνδρεια 30/03/2020
Αριθ. Πρωτ. 166
Λόγω των έκτακτων κυβερνητικών μέτρων που αναγκάζουν σχεδόν το σύνολο των επιχειρήσεων να παραμείνουν κλειστές, η εταιρεία AAS ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ι.Ε.Π.Υ.Α ΙΚΕ, προσφέρει δωρεάν για ένα μήνα τις υπηρεσίες της ως ένδειξη συμπαράστασης .
Θα παρέχει δωρεάν φύλαξη κατά τις νυχτερινές ώρες, όλων των ημερών του μήνα, στα καταστήματα των Μελών του Εμπορικού Συλλόγου. Οι περιπολίες θα γίνονται με επαγγελματικό αυτοκίνητο με αναμμένους φάρους για αποτροπή και φύλακα με στολή.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ)

Αλεξάνδρεια 06/03/20
Αριθ. Πρωτ. 162
Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο του έργου «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Αλεξάνδρειας» που χρηματοδοτείται από το ΕΠΑΝΕΚ, πρόκειται να επιλέξει δύο (2) στελέχη για συνεργασία (με τη μορφή σύμβασης ορισμένου χρόνου ή σύμβασης παροχής ανεξάρτητων υπηρεσιών).

Τα στελέχη θα επιλεγούν από το Μητρώο στελεχών υποστήριξης των Συνδικαιούχων Εμπορικών Συλλόγων στην υλοποίηση των έργων «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου» που τηρεί η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.).

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΣΕΕ - ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΗ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ

Αλεξάνδρεια 05/03/2020
Αριθ. Πρωτ. 160
Κυρίες και Κύριοι,
Με την παρούσα παρέχονται διευκρινήσεις επάνω στην εφαρμογή που τέθηκε σε λειτουργία το πρωί της 28ης Φεβρουαρίου 2020, βάσει της οποίας οι ασφαλισμένοι ελεύθεροι επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενοι και αγρότες θα μπορούν να επιλέξουν, έως και τις 13/3/2020, την ασφαλιστική κατηγορία που επιθυμούν.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΣΕΕ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΠΑΓΙΑΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Αλεξάνδρεια 26/02/2020
Αριθ. Πρωτ. 157
Κυρίες και Κύριοι,
Σήμερα 26 Φεβρουαρίου 2020 ανοίγει η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τη νέα πάγια ρύθμιση των 24 έως 48 δόσεων. Πρόκειται για δικαίωση της δράσης της ΕΣΕΕ, η οποία από την πρώτη στιγμή έθεσε το συγκεκριμένο θέμα στην προμετωπίδα των επιδιώξεών της, ασκώντας έντονη πίεση τόσο για την εισαγωγή της όσο και για την εξασφάλιση της λειτουργικότητας και την απλοποίηση της σχετικής πλατφόρμας.

Σελίδες

Subscribe to Δελτία Τύπου